Om livet i smått och löpning & träning i stort - mina tankar, träningar och tävlingar

Allmänt, Corriga Endurance, Löpcoach

Ny adress och andra nyheter

Som ni märker har jag gjort om lite på sidan.

Den största ändringen är nog adressen, numera återfinns jag på www.corrigarun.se, vilket känns som lite enklare att komma ihåg.

Den ändringen är gjord då jag valt att ta ett annat beslut, nämligen att erbjuda mina tjänster inom området löpcoachning och personlig träning. Tanken är att jag ska kunna hjälpa dig som behöver en extra push och stöd i din träning m h a löpanalys och personliga träningsplaner.

Känner mig sjukt taggad inför detta, ett litet sidoprojekt som jag bedriver vid sidan om IT-konsulteriet, men som känns otroligt stimulerande. Jag kommer även i höst påbörja en sex-månaders utbildning mot att bli utbildad PT inom ”Endurance”, dvs konditionsidrott. Efter den utbildningen kommer jag kunna erbjuda väsentligt mera kunskap till de som vill nyttja mina tjänster.

Hör gärna av dig om du vill göra en löpanalys, jag behöver öva på både verktyg och  att se olika löpstilar ”in action”.  Löpanalysen kan jag bjuda på, vill du sedan gå vidare, så diskuterar vi ett lämpligt upplägg och kostnad – en sak är säker… billigare  än vad det är nu blir det inte… 🙂

Då jag gör detta på min fritid, så är det kvällar och helger som gäller för träning, kan vara bra att ha i minnet.

På sidan finns nu ytterligare några flikar – Om Corriga Endurance och Kontakt. Inga konstigheter med dem, bara kort om vad jag vill hjälpa till med och hur du får tag på mig.

Bloggen kommer alltså varvas med mina race reports, likväl som inslag från olika aktiviteter inom Löpcoachningen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.