Om livet i smått och löpning & träning i stort - mina tankar, träningar och tävlingar

Om bloggen och om mig

Bloggen började bara som ett sätt för mig att spara mina minnen från olika träningar och löparresor. Facebook och Instagram kändes på ngt sätt så styrt, och egentligen är jag inte ute efter likes. På min egna blogg behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag skriver om mig och mitt intresse.
Att man dessutom får lära sig lite nytt om bloggning, WordPress osv är ju ingen nackdel… 🙂

Nu har bloggen växt och är även hemvisten för företaget – Konditionskontoret. Vad företaget sysslar med och står för kan du läsa om under sidan ”Om Konditionskontoret”, men i korthet, det som började som en hobby har växt till något större… 🙂

Vem är då jag?
Bengt Wallin är namnet. Kallas Bengan. eller kanske Benke. Det beror lite på personen som jag känner hur de vill titulera mig. Mig spelar det inte så stor roll.  🙂
Är en kille passerat 45-ish årsdagar med en mental ålder som är väsentligt lägre, gift sedan 20 år med Eva, bor i villa tillsammans med hundar, katter, hästar och en helhärlig dotter.
Har ansträningsutlöst astma, så de där astmasprejerna som norrmännen leker med, det har jag gjort länge. 🙂 (men sedan verkar inte jag få riktigt samma effekt som de av medicinen…)
Är min  egna företagare – Corriga AB (inriktning IT Management) och numera även Konditionskontoret – och har en mängd olika intressen utöver att löpa. T ex pyssla med huset, teknik i olika former, fika och prata, laga mat, läsa, film, utveckling. Och en massa, massa annat.
Det är ju så att man aldrig blir fullärd och livet är ett enda långt lärande. Och jag gillar att lära mig saker.

Visst, ja; höll på att glömma…
Må gott!