Om livet i smått och löpning & träning i stort - mina tankar, träningar och tävlingar

Löparresor, NYCM 2016

Äntligen på väg…

*** Local Caption *** SJ3000

Foto: Stefan Nilsson

Så. Äntligen.

På väg upp mot Stockholm, sitter nu på tåget och försöker aktivt tänka bort jobbet. Sensommaren och hösten har varit rent ut sagt fullspäckade med jobb och jag har stundtals inte hunnit med, vilket jag inte gillar. Blir ganska frustrerad av sådant och det har nog familjen fått både höra och märka av. Blir liksom insjunken och tänker bara på problem m.m som är jobbrelaterat.

Desto roligare när vi hade ett snack om detta för ett tag sedan jag och Eva, att hon kommenterarar att när jag varit ute och sprungit att jag är lugn och betydligt mera ”nu” och närvarande. Det är ju precis så jag känner det också, även om jag kan tycka att träningspasset i sig varit skitjobbigt och tråkigt så händer det ngt i kroppen efteråt som frigör positiva energier och det som man för en timme sedan upplevde som ett stort problem är inte längre så allvarligt…

Nu tänker jag iaf se till att jobbet inte kan störa min ledighet, out-of-office är inställt, mailen i mobilen är avstängd. Nu är det upp till mig att inte vara nyfiken och surfa in på mailen iaf… 🙂

Nu är det en natt i STHLM, och imorn efter en stadig hotellfrukost, så drar jag upp till Arlanda. Flyget går strax efter tolv. Jag har förstått att det är ca 100 pers från Springtime som åker upp imorn så man lär väl se en och annan gympasko på terminalen…

Har gått igenom packningen både en och två gånger, men det viktigaste är ju ändå passet, ESTA-visat, biljetter och plånbok… och det är med, resten går ju faktiskt att köpa… 😉 Inser att jag kan handla rätt mkt, då jag inte stoppat i speciellt mkt i väskan, iaf inte som väger en massa. Väskan stannade på 11.5 kg av tillåtna 23, så som sagt, det finns utrymme att köpa med sig lite saker hem om man vill.. 🙂

Så. Vi hörs när jag kommit till USA… 🙂

————–
Bor Scandic Continental, och blev uppgraderad vid ankomst, högst upp samt i hörnet… Utsikten var Centralstationen rakt nedanför mig… 🙂

img_0011

img_0012

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.